Superjumper oven fra

Superjumper

SuperJumper er en højtflyvende, adrenalinfyldt attraktion, der tager sjov og spænding til nye højder! Denne forlystelse er perfekt for dem, der søger et kick og ønsker at opleve følelsen af at være vægtløs. Med sit imponerende trampolinsystem giver SuperJumper deltagerne mulighed for at springe op i luften som aldrig før, og udføre halsbrækkende tricks og spring i en sikker og kontrolleret omgivelse.

Designet af SuperJumper er både sikkert og brugervenligt, hvilket gør den ideel til alle aldersgrupper. Seler og elastiske liner sikrer, at hver enkelt deltager kan nyde spændingen ved at hoppe højt op i luften uden risiko. Denne forlystelse er perfekt til events, forlystelsesparker, festivaler eller familieudflugter, hvor folk søger både sjov og udfordring.

SuperJumper er ikke bare en forlystelse, det er en oplevelse, der udfordrer tyngdekraften og giver en uforglemmelig følelse af frihed. For børn og voksne, der drømmer om at flyve, er SuperJumper det nærmeste man kommer på at svæve gennem luften!

Teknisk info:
Længde8 meter
Bredde8 meter
Højde
Opsætning
Antal personer på forlystelsen4

Kontakt Anne Olsen vedrørende udlejning af forlystelser og madboder
på telefon 28 45 33 54 eller på mail ao@ankers-tivoli.dk

Hvorfor gå til andre, når man kan få det hele hos Ankers

Kontakt Info

Login

Vi opfylder myndighedernes krav til fødevarekontrol
Medlem af Dansk Tivoli Forening
Medlem af Danske Fest Udlejere
Medlem af By og Markedsfester
Copyright © 2024 Ankers Tivoli-park.  All Rights Reserved.