Kålormen

Rutschebanen Kålormen

Rutsjebanen “Kålormen” er en livlig og farverig børnerutsjebane, der byder på sjov og spænding for de mindste thrill-seekere. Med en banelængde på 65 meter fordelt på to niveauer, tager “Kålormen” sine passagerer med på en herlig tur gennem snoede kurver og milde stigninger, der er skræddersyet til børns eventyrlyst.

Denne rutsjebane har seks sammekoblede vogne, hver med plads til fire personer, så hele familien eller en gruppe venner kan nyde turen sammen. Vogntoget har et muntert design, der minder om en smilende kålorm, hvilket gør oplevelsen endnu mere indbydende for de små.

Med en toptunet hastighed på omkring 30 km/t er “Kålormen” hurtig nok til at give en spændende oplevelse, men stadig blid nok til at børnene kan nyde turen uden skræk. Den er en ideel introduktion til rutsjebaner for børn og en herlig attraktion for familier i forlystelsesparker, der ønsker at give deres gæster en sjov, men sikker rutsjebaneoplevelse. “Kålormen” er klar til at krølle sig gennem banen og ind i hjerterne på eventyrlystne børn og voksne!

Teknisk info:
Længde28 meter
Bredde12,5 meter
Højde3,3 meter
Banelængde65 meter
Antal personer på forlystelsen24 pers

Kontakt Anne Olsen vedrørende udlejning af forlystelser og madboder
på telefon 28 45 33 54 eller på mail ao@ankers-tivoli.dk

Hvorfor gå til andre, når man kan få det hele hos Ankers

Kontakt Info

Login

Vi opfylder myndighedernes krav til fødevarekontrol
Medlem af Dansk Tivoli Forening
Medlem af Danske Fest Udlejere
Medlem af By og Markedsfester
Copyright © 2024 Ankers Tivoli-park.  All Rights Reserved.