Hurlumhejhuset

Spøgelseshuset

Spøgelseshuset er en forlystelse fyldt med overraskelser og udfordringer, hvor hver krog og hvert hjørne byder på nye spændende eventyr. Med to etager af sjov, tager dette hus besøgende med på en rejse gennem bevægelige gulve, tricky trapper, og ruller, der tester deres balance og mod.

På den første etage finder du ruller, der ruller under dine fødder, og roterende tønder, der kræver smidighed og timing for at krydse. De bevægelige trapper og gulve, der skifter retning, gør selv den enkleste gåtur til en udfordring. En overraskende pust af trykluft fra risterne i gulvet kan få selv de mest tålmodige gæster til at springe i overraskelse.

Gå op på anden etage, og du vil finde dig selv i mørke gange, hvor skygger gemmer på forhindringer, der skal manøvreres forbi i det svage lys. Gulve, der bevæger sig i modsatte retninger, skaber en skæv fornemmelse af rummet, hvilket forvirrer sanserne endnu mere.

Spøgelseshuset er ikke kun for de letfodede og adrætte – det er også det perfekte sted for festligheder som fastelavn og Halloween. Med dets spøgelsesagtige kroge og skræmmende dekorationer forvandles huset nemt til et hjemsøgt slot eller et karnavals mysterium, der garanterer at få gæsternes hjerter til at banke og skabe uforglemmelige oplevelser. Er du klar til at træde ind i Spøgelseshuset, hvor kun de modige vover sig?

Teknisk info:
Længde
Bredde8 meter
Højde2 etager
Opsætning
Antal personer på forlystelsen

Kontakt Anne Olsen vedrørende udlejning af forlystelser og madboder
på telefon 28 45 33 54 eller på mail ao@ankers-tivoli.dk

Hvorfor gå til andre, når man kan få det hele hos Ankers

Login

Vi opfylder myndighedernes krav til fødevarekontrol
Medlem af Dansk Tivoli Forening
Medlem af Danske Fest Udlejere
Medlem af By og Markedsfester
Copyright © 2024 Ankers Tivoli-park.  All Rights Reserved.