børne flyver

Børneflyver

Børneflyver forlystelsen tager de små passagerer med på en spændende flyvetur, hvor de kan opleve glæden ved at svæve højt i skyerne! Denne charmerende forlystelse, designet specielt til børn, byder på farverige mini-fly, som børnene kan sidde i og forestille sig, at de er modige piloter, der udforsker himmelrummet. Hvert fly er sikkert og komfortabelt, og giver børnene en fornemmelse af ægte flyvning, mens det drejer og svinger blidt rundt.

Med en brugervenlig kontrol i hvert fly kan de unge piloter selv bestemme, om de vil stige opad eller glide blidt nedad, hvilket tilføjer et element af interaktiv leg og eventyr. Børneflyver forlystelsen er farvestrålende og tiltalende, hvilket gør den til en øjeblikkelig favorit blandt de yngre gæster på ethvert tivoli eller forlystelsespark.

Sikkerheden er topprioritet, og Børneflyver forlystelsen er designet med dette i mente, så forældre kan føle sig trygge, mens deres børn nyder flyveturen. Denne forlystelse er ikke kun sjov, men også en måde for børn at udvikle deres fantasi og mod på. Gør klar til take-off og en fantastisk flyvetur med Børneflyver forlystelsen – en himmelsk oplevelse for de små eventyrere!

Teknisk info:
Længde (diameter)10,7 meter
Bredde
Højde4,5 meter
Opsætning
Antal personer på forlystelsenOp til 20 børn

Kontakt Anne Olsen vedrørende udlejning af forlystelser og madboder
på telefon 28 45 33 54 eller på mail ao@ankers-tivoli.dk

Hvorfor gå til andre, når man kan få det hele hos Ankers

Kontakt Info

Login

Vi opfylder myndighedernes krav til fødevarekontrol
Medlem af Dansk Tivoli Forening
Medlem af Danske Fest Udlejere
Medlem af By og Markedsfester
Copyright © 2024 Ankers Tivoli-park.  All Rights Reserved.