Circus Slide II

Hoppeborgen “Circus Slide II” er den mindre udgave af den farverige og festlige “Circus Slide”, perfekt tilpasset til mindre rum og begivenheder. På trods af sine mere kompakte mål på 4 meter i bredden og 10 meter i længden, pakker den stadig masser af sjov og er et hit blandt børnene. Denne mindre hoppeborg er ideel til baghaver, indendørs spillehaller, eller små sammenkomster, hvor pladsen er begrænset.

Ligesom sin større pendant, byder “Circus Slide II” på et livligt cirkustema med sprudlende farver og glade cirkusfigurer, der inviterer børnene til at lege og forestille sig at de er en del af cirkusets forunderlige verden. Den integrerede rutsjebane giver stadig en sjov glideoplevelse.

“Circus Slide II” er den perfekte løsning for dem, der søger cirkus-sjov i et mere håndterbart format. Den sikrer, at selv i mindre omgivelser, kan børnene stadig opleve glæden ved at hoppe og glide, alt imens de deltager i cirkusfantasien. Sikker og enkel at opstille, “Circus Slide II” er klar til at bringe smilet frem og skabe glade minder for de unge gæster.

Teknisk info:
Længde10 meter
Bredde4 meter
Højde6 meter
Opsætning
Antal personer på forlystelsen

Det er strengt forbudt at..
– bære fodtøj i hoppeborgen
– klatre og hænge på siderne
– sidde på forpuden
– medbringe slik, mad og drikkevarer i hoppeborgen

Kontakt Anne Olsen vedrørende udlejning af forlystelser og madboder
på telefon 28 45 33 54 eller på mail ao@ankers-tivoli.dk

Hvorfor gå til andre, når man kan få det hele hos Ankers

Kontakt Info

Login

Vi opfylder myndighedernes krav til fødevarekontrol
Medlem af Dansk Tivoli Forening
Medlem af Danske Fest Udlejere
Medlem af By og Markedsfester
Copyright © 2024 Ankers Tivoli-park.  All Rights Reserved.