Mega Slide

Mega Slide Hoppeborgen er en gigantisk og spændende attraktion, der kombinerer det sjoveste ved hoppeborge med en spektakulær rutsjebane! Dette massive legeredskab er en ægte blikfanger med sin høje og farvestrålende struktur, der garanteret vil imponere og begejstre børn ved første øjekast.

Med en stor hoppeflade giver Mega Slide Hoppeborgen masser af plads til sjov og spil. Men det store trækplaster er den imponerende høje rutsjebane, der tilføjer et adrenalinfyldt element til hoppeborgen. Børnene vil elske at klatre op til toppen og suse ned ad den lange, glatte rutsjebane, hvilket giver et sus i maven og timevis af underholdning.

Designet med sikkerheden for øje, er Mega Slide Hoppeborgen udstyret med sikre, bløde landingsområder og robuste materialer, der sikrer en tryg legeoplevelse. Denne hoppeborg er perfekt til store arrangementer, festivaler eller enhver lejlighed, hvor børn skal underholdes. Med Mega Slide Hoppeborgen er der garanti for sjov, spænding og uforglemmelige oplevelser for børn i alle aldre!

Teknisk info:
Længde
Bredde
Højde
Opsætning
Antal personer på forlystelsen

Det er strengt forbudt at..
– bære fodtøj i hoppeborgen
– klatre og hænge på siderne
– sidde på forpuden
– medbringe slik, mad og drikkevarer i hoppeborgen

Kontakt Anne Olsen vedrørende udlejning af forlystelser og madboder
på telefon 28 45 33 54 eller på mail ao@ankers-tivoli.dk

Hvorfor gå til andre, når man kan få det hele hos Ankers

Kontakt Info

Login

Vi opfylder myndighedernes krav til fødevarekontrol
Medlem af Dansk Tivoli Forening
Medlem af Danske Fest Udlejere
Medlem af By og Markedsfester
Copyright © 2024 Ankers Tivoli-park.  All Rights Reserved.