Skydebane

Skydebane

Skydebanen er en klassisk og spændende forlystelse, der udfordrer deltagernes præcision og koncentration. Udstyret med trykluftsgeværer giver denne attraktion gæsterne mulighed for at teste deres skydefærdigheder i sikre og kontrollerede omgivelser. Målet er at ramme forskellige mål, der kan omfatte bevægelige objekter, traditionelle skydeskiver eller sjove tematiske figurer.

Denne forlystelse har en vis charme og autenticitet, som appellerer til et bredt publikum – fra familier og venner til konkurrenceglade sjæle. Hver skytte får mulighed for at føle sig som en del af en ægte markskyttekonkurrence, hvor hver velplacerede træffer giver en følelse af triumf og tilfredsstillelse.

Skydebanen er en fast favorit på markeder, festivaler og i forlystelsesparker, som giver en sjov og udfordrende aktivitet for alle aldre. Med det tidløse tema og det enkle koncept er skydebanen en sikker vinder, der trækker på traditionen og samtidig leverer moderne underholdning. Træk vejret, tag sigte, og må den bedste skytte vinde!

Teknisk info:
Længde
Bredde8 meter
Højde
Opsætning
Antal personer på forlystelsen

Kontakt Anne Olsen vedrørende udlejning af forlystelser og madboder
på telefon 28 45 33 54 eller på mail ao@ankers-tivoli.dk

Hvorfor gå til andre, når man kan få det hele hos Ankers

Kontakt Info

Login

Vi opfylder myndighedernes krav til fødevarekontrol
Medlem af Dansk Tivoli Forening
Medlem af Danske Fest Udlejere
Medlem af By og Markedsfester
Copyright © 2024 Ankers Tivoli-park.  All Rights Reserved.