crazy dance

Crazy Dance

Crazy Dance karrusellen er en livlig og medrivende forlystelse, der garanterer at sætte gang i både krop og sjæl! Denne karrusel er designet for at levere en energisk danseoplevelse, hvor platformen roterer og de individuelle gondoler svinger ud og ind, alt imens de følger den dynamiske og tempofyldte musik. Det er som en dans på en rundkørsel, hvor hver tur bringer nye og uventede bevægelser.

Med sit farvestrålende design og blinkende lys er Crazy Dance en ægte festmagnet. Den tiltrækker sig opmærksomhed fra alle hjørner af forlystelsesparken og bliver hurtigt et centrum for sjov og latter. Sikkerhedsselerne sikrer, at alle kan nyde turen uden bekymringer, og den robuste konstruktion sikrer, at forlystelsen er sikker for alle aldre, hvilket gør den ideel til både teenagere og voksne.

Crazy Dance er perfekt til festivaler, markeder og forlystelsesparker, hvor atmosfæren skal være høj og energien skal være i top. For dem, der elsker at slippe fødderne løs og nyde en tur fuld af tempo og spænding, er Crazy Dance karrusellen det perfekte valg. Hop på og lad dansefesten begynde!

Teknisk info:
Længde
Bredde (diameter)13,5 meter
Højde
Opsætning
Antal personer på forlystelsen32 pers

Kontakt Anne Olsen vedrørende udlejning af forlystelser og madboder
på telefon 28 45 33 54 eller på mail ao@ankers-tivoli.dk

Hvorfor gå til andre, når man kan få det hele hos Ankers

Kontakt Info

Login

Vi opfylder myndighedernes krav til fødevarekontrol
Medlem af Dansk Tivoli Forening
Medlem af Danske Fest Udlejere
Medlem af By og Markedsfester
Copyright © 2024 Ankers Tivoli-park.  All Rights Reserved.