Circus Slide

Hoppeborgen “Circus Slide” er en gigantisk, festlig forlystelse, der spreder glæde med sit cirkustema og levende farver. Denne imponerende hoppeborg måler hele 12,5 meter i længden og 7,5 meter i bredden, hvilket giver masser af plads til børn at glide på. Med sit design, der er inspireret af det magiske og muntre cirkusliv, er “Circus Slide” fyldt med billeder af akrobater, klovne og vilde dyr, der alle bidrager til en fantasifuld og indbydende atmosfære.

Den store attraktion ved “Circus Slide” er dens indbyggede rutsjebane, der giver børnene en ekstra dosis spænding, når de suser ned efter en sjov og aktiv leg øverst på hoppeborgen. Denne hoppeborg er perfekt til store begivenheder, hvor mange børn skal underholdes, såsom skolefester, byfester eller fødselsdagsfejringer.

“Circus Slide” er ikke bare en hoppeborg; den er en hel forlystelsespark i sig selv, der bringer cirkusmagi og eventyr direkte til dig. Sikkerhed, plads og timevis af underholdning er hvad “Circus Slide” tilbyder, hvilket gør den til en stjerneattraktion for børn, der ønsker at opleve det bedste af cirkusets verden i et sjovt og sikkert miljø.

Teknisk info:
Længde12,5 meter
Bredde7,5 meter
Højde
Opsætning
Antal personer på forlystelsen

Det er strengt forbudt at..
– bære fodtøj i hoppeborgen
– klatre og hænge på siderne
– sidde på forpuden
– medbringe slik, mad og drikkevarer i hoppeborgen

Kontakt Anne Olsen vedrørende udlejning af forlystelser og madboder
på telefon 28 45 33 54 eller på mail ao@ankers-tivoli.dk

Hvorfor gå til andre, når man kan få det hele hos Ankers

Kontakt Info

Login

Vi opfylder myndighedernes krav til fødevarekontrol
Medlem af Dansk Tivoli Forening
Medlem af Danske Fest Udlejere
Medlem af By og Markedsfester
Copyright © 2024 Ankers Tivoli-park.  All Rights Reserved.