Aladdin

Forlystelsen “Aladdin” er et farverigt og eksotisk eventyr, der lokker med sin orientalske charme og inviterer børnene til at tage del i en spændende rejse på det magiske flyvende tæppe. Med sine levende figurer af Aladdin og andre eventyrlige motiver fra den berømte fortælling, byder karrusellen på en sjov og interaktiv tur, der både fascinerer og fortryller.

Karrusellens gondoler, udformet som flyvende tæpper, er dekoreret med lyse, glade farver og tilbyder børnene en sikker og behagelig tur gennem en verden fyldt med eventyr. Musikken og de drejende bevægelser skaber en atmosfære af en bazar fuld af mystik og undren, perfekt for børn med en rig fantasi.

Denne forlystelse er et sted, hvor eventyr bliver til virkelighed, og hvor børnene kan føle sig som helte i deres egen fortælling. “Aladdin” karrusellen er en fantastisk måde at tilføre magi og spænding til enhver forlystelsespark, marked eller fest, og vil med garanti være en mindeværdig oplevelse for alle, der søger lidt magi i deres dag.

Kontakt Anne Olsen vedrørende udlejning af forlystelser og madboder
på telefon 28 45 33 54 eller på mail ao@ankers-tivoli.dk

Hvorfor gå til andre, når man kan få det hele hos Ankers

Kontakt Info

Login

Vi opfylder myndighedernes krav til fødevarekontrol
Medlem af Dansk Tivoli Forening
Medlem af Danske Fest Udlejere
Medlem af By og Markedsfester
Copyright © 2024 Ankers Tivoli-park.  All Rights Reserved.