Rodeotyr

Rodeotyr

Rodeotyren er en spændende og udfordrende forlystelse, der bringer en smule vild vesten direkte til dit event! Her kan deltagere af alle aldre teste deres balance og styrke ved at holde sig fast på en mekanisk tyr, der bukker og drejer i uforudsigelige mønstre. Det handler om at klamre sig fast, mens tyren forsøger at kaste dig af ryggen – en sand test af både mod og muskelkraft!

Forlystelsen er designet med sikkerhed i mente. Omkring tyren er der et oppusteligt område, så hvis du falder, lander du blødt. Det gør oplevelsen sjov og sikker for alle. Betjeningen af rodeotyren kan justeres, hvilket betyder, at den kan være blid for de yngste cowboys og -girls, mens den kan give selv de mest erfarne rodeoentusiaster en seriøs udfordring.

Rodeotyren er ikke kun en individuel udfordring; det er også en fantastisk tilskuerforlystelse, der samler folk i et fællesskab af heppen og jubel. Uanset om du er rytteren på tyren eller hepper fra sidelinjen, er rodeotyren garanteret at levere underholdning og spænding ved enhver begivenhed!

Teknisk info:
Længde (diameter)5 meter
Bredde
Højde
Opsætning
Antal personer på forlystelsen1

Kontakt Anne Olsen vedrørende udlejning af forlystelser og madboder
på telefon 28 45 33 54 eller på mail ao@ankers-tivoli.dk

Hvorfor gå til andre, når man kan få det hele hos Ankers

Kontakt Info

Login

Vi opfylder myndighedernes krav til fødevarekontrol
Medlem af Dansk Tivoli Forening
Medlem af Danske Fest Udlejere
Medlem af By og Markedsfester
Copyright © 2024 Ankers Tivoli-park.  All Rights Reserved.