Kaffekopperne

Kaffekopperne

Forlystelsen “Kaffekopperne” er en munter og snurrende fornøjelse for alle aldre! Denne karrusel består af flere store kopper placeret på en drejende platform. Hver kop kan rumme flere personer og er designet til at snurre rundt, både individuelt og som en del af den større bevægelse af hele karrusellen. Besøgende kan selv styre, hvor hurtigt deres kop skal dreje, ved at dreje på en midterkonsol, hvilket giver dem kontrol over deres egen svimlende oplevelse.

Farverigt dekoreret med et kaffe- og teselskabstema, giver kaffekopperne et nostalgisk touch til ethvert tivoli eller forlystelsespark. Det er en forlystelse, der garanteret vil få både børn og voksne til at grine højt, mens de snurrer rundt og rundt.

“Kaffekopperne” er ikke kun underholdende, men også et visuelt tiltrækkende midtpunkt, som indbyder til leg og samvær. Den er en klassiker ved familieudflugter og en favorit, der aldrig går af mode, idet den kombinerer den simple glæde ved rotation med det charmerende ved et teselskab under åben himmel. Så træd ind, tag plads i en kop, og lad os dreje en rundtur i denne te-karrusel af sjov!

Teknisk info:
Længde
Bredde (Diameter)5,5 meter
Højde
Opsætning
Antal personer på forlystelsen

Kontakt Anne Olsen vedrørende udlejning af forlystelser og madboder
på telefon 28 45 33 54 eller på mail ao@ankers-tivoli.dk

Hvorfor gå til andre, når man kan få det hele hos Ankers

Kontakt Info

Login

Vi opfylder myndighedernes krav til fødevarekontrol
Medlem af Dansk Tivoli Forening
Medlem af Danske Fest Udlejere
Medlem af By og Markedsfester
Copyright © 2024 Ankers Tivoli-park.  All Rights Reserved.