indendørs kunststof skøjtebane

Indendørs skøjtebane

Den indendørs kunststof skøjtebane er en revolutionerende, året-rundt destination for skøjteentusiaster af alle aldre. Uden afhængighed af kulde eller naturlig is tilbyder denne bane en økovenlig og vedligeholdelsesfri skøjteoplevelse, takket være det avancerede syntetiske ismateriale, der efterligner egenskaberne ved ægte is næsten til perfektion.

Bare træk i skøjterne og glide ud på den glatte overflade, som om du var på en frossen sø – med den fordel at det kan gøres indenfor, uanset vejret udenfor. Denne bane er perfekt til offentlige skøjtehaller, shoppingcentre eller enhver indendørs fritidsfacilitet, der søger at tilføje en unik attraktion, som tiltrækker besøgende og skaber glæde hele året.

Udover at være et sjovt og sundt tidsfordriv, er den indendørs kunststof skøjtebane også ideel til at holde skøjteundervisning, ishockeytræning, figur-skøjteløb, og sågar festlige arrangementer som fødselsdagsfester eller firmaevents. Det er en iskold nydelse uden bekymringen for at fryse eller behovet for tykke lag af tøj – ren skøjteglæde i komfortable omgivelser.

Teknisk info:
Længde
Bredde
Højde
Banelængde
Antal personer på forlystelsen ?

Kontakt Anne Olsen vedrørende udlejning af forlystelser og madboder
på telefon 28 45 33 54 eller på mail ao@ankers-tivoli.dk

Hvorfor gå til andre, når man kan få det hele hos Ankers

Kontakt Info

Login

Vi opfylder myndighedernes krav til fødevarekontrol
Medlem af Dansk Tivoli Forening
Medlem af Danske Fest Udlejere
Medlem af By og Markedsfester
Copyright © 2024 Ankers Tivoli-park.  All Rights Reserved.