Minions hoppeborg

Minions Hoppeborgen er en verden af sjov og latter, perfekt til små fans af de ikoniske, gule figurer fra Minions og Grusomme Mig filmene! Denne hoppeborg er et farvestrålende paradis, hvor børnene kan hoppe og lege sammen med de elskede og sjove Minions. Med sine levende farver og sjove illustrationer af de skægge Minions, er denne hoppeborg et sikkert hit, der vil lyse op i enhver børnefest.

Sikkerheden er i højsædet i Minions Hoppeborgen, hvor bløde vægge og et fjedrende underlag sørger for, at børnene kan hoppe og have det sjovt uden bekymringer. Hoppeborgen er rummelig nok til at flere børn kan nyde den samtidig, hvilket gør den ideel til fødselsdagsfester, skolearrangementer og lokale fester.

Minions Hoppeborgen er mere end bare en hoppeborg; den er en invitation til at slippe fantasien løs og dykke ned i en verden af eventyr. Børnene vil elske at tilbringe tid sammen med deres yndlings-Minions, hoppe, lege og skabe uforglemmelige minder sammen med venner. Gå ikke glip af sjovet – Minions Hoppeborgen er klar til at bringe grin og glæde til dit næste arrangement!

Teknisk info:
Længde5 meter
Bredde5 meter
Højde3,5 meter
Opsætning
Antal personer på forlystelsen

Det er strengt forbudt at..
– bære fodtøj i hoppeborgen
– klatre og hænge på siderne
– sidde på forpuden
– medbringe slik, mad og drikkevarer i hoppeborgen

Kontakt Anne Olsen vedrørende udlejning af forlystelser og madboder
på telefon 28 45 33 54 eller på mail ao@ankers-tivoli.dk

Hvorfor gå til andre, når man kan få det hele hos Ankers

Kontakt Info

Login

Vi opfylder myndighedernes krav til fødevarekontrol
Medlem af Dansk Tivoli Forening
Medlem af Danske Fest Udlejere
Medlem af By og Markedsfester
Copyright © 2024 Ankers Tivoli-park.  All Rights Reserved.