Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Event Series Event Series: Vikingrun 2024

Vikingrun 2024

1 august @ 13:00 - 2 august @ 02:00

vikingrun-2024

Amerikanerbiltræf for hele familien

For over fire årtier siden blev de første frø til Viking Run sået på Roskilde Dyrskueplads. Dengang var deltagerbilerne få, men interessen voksede hurtigt, og snart flyttede eventet til de mere indbydende omgivelser på Borrevejle Idrætscenter.

I løbet af 1996 blev populariteten af Viking Run så overvældende, at arrangørerne var nødt til at finde større horisonter. Efter mange overvejelser faldt valget på at vende tilbage til Dyrskuepladsen, med et løfte om at skabe en endnu mere indbydende atmosfære år for år.

Rekorden blev sat i 2018 med hele 2549 biler, og Viking Run har nu ry for at være en begivenhed, der trækker deltagere fra nær og fjern – inklusive entusiaster fra Sverige, Norge og Tyskland, der alle bidrager til den stadigt voksende deltagerliste.

Festligheder og hygge om aftenen, ansporet af livemusikken, er et centralt træk ved Viking Run, der lokker folk til. Den berømte cruising-rute – en køretur gennem Danmarks maleriske landskaber eller byens gader – er også en stor attraktion, og et smukt skue med de mange deltagende køretøjer.

Selvfølgelig går de mest imponerende biler ikke hjem tomhændede, med præmier for de bedste af de bedste – et bevis på Viking Runs ånd og kærlighed til motorkulturen.

Detaljer

Start:
1 august @ 13:00
Slut:
2 august @ 02:00
Series:
Hjemmeside:
https://vikingrun.dk/

Arrangør

Vikingrun
Telefon
53896968
E-mail
info@vikingrun.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Viking Run
Kamstrupsti 2
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Maps
Telefon
53896968
Se Sted hjemmeside
Hvorfor gå til andre, når man kan få det hele hos Ankers

Kontakt Info

Login

Vi opfylder myndighedernes krav til fødevarekontrol
Medlem af Dansk Tivoli Forening
Medlem af Danske Fest Udlejere
Medlem af By og Markedsfester
Copyright © 2024 Ankers Tivoli-park.  All Rights Reserved.